Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει ωριμάσει και βγάζει υγεία, μεγάλη επιτυχία να εκπροσωπείς την Ελλάδα»

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει ωριμάσει και βγάζει υγεία, μεγάλη επιτυχία να εκπροσωπείς την Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της το βαρύτιμο τρόπαιο του Διηπειρωτικού μίλησε για τις στιγμές που βίωσε η Ένωση στο Ρίο, τόνισε πως η «Βασίλισσα» βγάζει υγεία και επεσήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» διαφήμισαν την Ελλάδα με την εικόνα τους!

«Είναι μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση όλων μας. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Εμείς εκπροσωπήσαμε το ελληνικό μπάσκετ στο Intercontinental Cup. Θυμίζω ότι οι δύο τελευταίες διεθνείς κούπες, το Champions League και το Intercontinental Cup, την τελευταία πενταετία, τις έχει φέρει η ΑΕΚ στην Ελλάδα!», ήταν τα λόγια του στο SDNA.

Επί ημερών Αγγελόπουλου θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως έγιναν… άλματα. «Πραγματικά, ήταν μια τρελή διαδρομή για όλους μας», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης, ο οποίος παραδέχτηκε λίγο αργότερα ότι «ίσως να έγινε πιο γρήγορα απ’ ότι σχεδιάζαμε και υπολογίζαμε και εμείς. Όταν, όμως, δουλεύεις σωστά και μεθοδικά θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Πέρα από τίτλους και διακρίνεις η ΑΕΚ έχει ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο για το μέλλον της. Και αυτό δεν είναι άλλο από το κλίμα που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια. Όπως επισημαίνει και ο ίδιος, άλλωστε «η ομάδα βγάζει υγεία. Περάσαμε πολύ θετικές εικόνες για τον ελληνικό αθλητισμό, όπως και πέρυσι που δείξαμε πολύ καλές εικόνες σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό η ΑΕΚ βγήκε μπροστά.

Είχαμε παρατράγουδα στον χώρο του ποδοσφαίρου και η ΑΕΚ βγήκε μπροστά με μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση, όπως ήταν το Final Four του Champions League, το οποίο διαφήμισε τη χώρα αθλητικά σε όλη την Ευρώπη. Και πάλι ήταν η ΑΕΚ που βοήθησε να αλλάξει η αντίληψη που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για το ελληνικό μπάσκετ, κατακτώντας τον τίτλο».

Ο κόσμος περίμενε την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο για να την αποθεώσει. Η πύλη 7 του αερολιμένα Αθηνών είχε βαφτεί… κιτρινόμαυρη. Μία ακόμα «νίκη» για την ΑΕΚ είχε επιτευχθεί. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης με μία λέξη φρόντισε να πει τα… πάντα για την υποδοχή. «Καταξίωση!», ήταν η λέξη που είπε, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν και γνωρίσει κι αυτός, με τη σειρά του, την αποθέωση από τον κόσμο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X