Η ΑΕΚ πάει Δράμα πριν το ντέρμπι

Η ΑΕΚ πάει Δράμα πριν το ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (19/02, 16:00) από την Δράμα για την 17η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο “Δικέφαλος” έχει την ψυχολογία με το μέρος του, αφού προέρχεται από την μεγαλειώδη πρόκριση στους “8” του Challenge Cup, ενώ παράλληλα τρέχει… ένα νικηφόρο σερί στο Πρωτάθλημα που φτάνει τους 6 αγώνες.

Όλοι στο στρατόπεδο της “Ένωσης” θέλουν μόνο τη νίκη, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή (24/02, 17:00) για την 18η αγωνιστική.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Ροζαβόλγκι, Ραντούλοβιτς, Συγγάρη, Μπάλαζ, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.

Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Ουζούνης- Παρασκευούδης, με παρατηρητή τον Αγγελίδης.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες ανεξαρτήτου έδρας έχουν έρθει αντιμέτωπες 5 φορές, με την ΑΕΚ να έχει πετύχει το απόλυτο “5×5” στις νίκες. Στην μακεδονική πόλη, η “Ένωση” μετρά 2 “διπλά” σε ισάριθμους αγώνες. Η διαφορά αυτή φαίνεται και στα γκολ, με την ΑΕΚ να προηγείται με 169-109 (66-49 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων με τους Δραμινούς στην Handball Premier για την ΑΕΚ είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 22 τέρματα.

Ο άσσος της ομάδας, Μπάμπης Δομπρής, δήλωσε στο aek.gr: “Είναι από τα παιχνίδια που στόχος μας είναι να μπαίνουμε από νωρίς δυνατά για να “καθαρίσουμε” την υπόθεση νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και σε ένα τέτοιο παιχνίδι στοχεύεις στη νίκη και στο να μοιράσεις τον χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X