Μάρτινς: «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε- Η ΑΕΚ ήταν διαβασμένη»

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατέβηκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας με σκορ 4-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν διαβασμένη και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι πιστεύω πολύ σε αυτούς. Μπορούμε να παίξουμε πιο προσεκτικά και να κάνουν πιο σωστές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε. Δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό το πώς το έζησα. Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο όμως ακόμα και έτσι οι φίλαθλοι είναι στο πλευρό μας. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές και δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ήθελα να περάσω στους παίκτες ότι πιστεύω σε αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X