Μέσα ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό για Αστέρα Τρίπολης

Μέσα ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό για Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά θα δώσει το παρών στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Κουρμπέλης, στον αυριανό αγώνα των «πράσινων» με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00).

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του με ειδική προστατευτική μάσκα εξαιτίας του κατάγματος στο ρινικό οστό, καθώς στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί είχε συνομιλία με τον προπονητή του και έδωσε το πράσινο φως για την αγωνιστική διαθεσιμότητά του, παρότι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να βρίσκεται στο 100%.

Ετσι, μία ημέρα μετά τον Χρήστο Δώνη στη διάθεση του προπονητικού τιμ των «πράσινων» τέθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, γεγονός που σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Κάτσε και Μακέντα που εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, προσδίδει περισσότερες επιλογές στην καταρτισμό της ενδεκάδα.
Εκτός «μάχης» για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που σημειωτέων «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, είναι ο Εμανουέλ Ινσούα (κάταγμα στο ζυγωματικό) και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί (θλάση στο δικέφαλο).

Η αποστολή των 22 παικτών που επέλεξε μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης έχει ως εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Αλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Βέργος και Καμπετσής.

Οσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να επιλεχθεί ως σχηματισμός το 4-3-3, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Οικονόμου τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Κουμπέλη, Κάτσε και Δώνη στο τρίγωνο του άξονα της μεσαίας γραμμής και τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα μεσοεπιθετική τριπλέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X