Ο Τζόρτζεβιτς στην εκπομπή του Ντέμη!

Ο Τζόρτζεβιτς στην εκπομπή του Ντέμη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα είναι καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή του Open TV, «Τotal Football». O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα σχολιάσει μαζί με τον Ντέμη και τον Κώστα Κατσουράνη το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Το Δελτίο Τύπου του καναλιού:

Total Football με Τζόρτζεβιτς και ταξίδι-όνειρο στο Λονδίνο!

Αυτήν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 23:15 το Total Football φωτίζει από όλες τις πλευρές το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο του Open μία από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο Τζόλε θα αναλύσει και θα σχολιάσει μαζί με τον Ντέμη, τον Κώστα Κατσουράνη και την υπόλοιπη παρέα την καθοριστική αναμέτρηση του «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι αξέχαστες μονομαχίες του Τζόρτζεβιτς με τον Νικολαΐδη, αλλά και με τον Κατσουράνη, όταν φορούσαν τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, θα αναβιώσουν αυτήν την Κυριακή στις 23.15 στο Total Football.

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και σημαντικές δηλώσεις στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Open που δίνει τον πρώτο λόγο στους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου!

Και φυσικά, ολόκληρη η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Super League, όλα τα γκολ και οι ενδιαφέρουσες φάσεις της 21ης αγωνιστικής και πλούσιο θέαμα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο Total Football.

Για περισσότερες από δύο ώρες, οι Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξης Σπυρόπουλος, Τάσος Κάκος, Πάνος Βόγλης και Χριστίνα Βραχάλη παρουσιάζουν όλα όσα θα θέλατε να δείτε από τη δράση του Σαββατοκύριακου.

Αυτήν την Κυριακή, το Open επιφυλάσσει και μία τεράστια έκπληξη στους τηλεθεατές: ένα δώρο-όνειρο για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου!

To Total Football προσφέρει σε έναν τυχερό και την παρέα του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από σουίτα του Emirates το μεγάλο παιχνίδι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με όλα τα έξοδα του ταξιδιού στο Λονδίνο (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή) πληρωμένα!

Μία ποδοσφαιρική εμπειρία ζωής που δεν χάνεται μόνο στο Total Football του Open, την Κυριακή στις 23.15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X