Αγγελόπουλος: «Χαρά και τιμή για την ΑΕΚ- Με πυλώνα τις μεγάλες επιτυχίες του 2018 συνεχίζουμε να κτίζουμε»

Προβληματισμός για τη νέα γκέλα στην ΑΕΚ, ψάχνουν λύσεις Μάκης και Μπάνκι
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι βρίσκεται στο Ρίο για το Διηπειρωτικό και στοχεύει φυσικά στην κατάκτηση του τροπαίου. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Σαν Λορέντζο στα ημιτελικά του θεσμού, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να μιλάει στο Eurohoops για την συμμετοχή της Βασίλισσας στην διοργάνωση.

O Πρόεδρος της Βασίλισσας χαρακτήρισε τιμή για την ΑΕΚ την συμμετοχή της στο Διηπειρωτικό, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει μεταξύ των τοπ κλαμπ του παγκοσμίου μπάσκετ:

”Είναι χαρά και τιμή για την ΑΕΚ, να εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Ευρώπη στο Διηπειρωτικό Κύπελλο. Είναι διπλή η χαρά μας, διότι η ΑΕΚ για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, θα διαγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, σε μία άλλη ήπειρο. Η συμμετοχή μας στην κορυφαία διοργάνωση επισφραγίζει την προσπάθεια, που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώ, ότι είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, για τον ‘Ελληνα αθλητή, για τα ελληνικά χρώματα.
Είναι σημαντικό, που η ΑΕΚ συγκαταλέγεται πλέον σε μία «μπασκετική Αμφικτυονία», σε μια παγκόσμια οικογένεια, με διαφορετικές νοοτροπίες και κουλτούρες. Πριν από λίγο καιρό, ήταν η ταινία-έπος «1968», που «ταξίδεψε» την ΑΕΚ και την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους. Τώρα και μέσω της ευρωπαϊκής κατάκτησης του Μαϊου είναι η ίδια η ομάδα, που έφυγε από τα σύνορα.

Με πυλώνα τις μεγάλες επιτυχίες του 2018 συνεχίζουμε να κτίζουμε. Επενδύουμε πάντα στις υποδομές μας, στην Ακαδημία μας, στους αθλητές, που θα στελεχώσουν την ομάδα του μέλλοντος. Προτεραιότητά μας παραμένει: Κάθε χρόνο ένα βήμα μπροστά.

Μέσα σε δώδεκα μήνες έχουμε κατακτήσει δύο τίτλους και προχωράμε. Είμαστε στην κορυφή. Όχι, πως ήταν εύκολο να φτάσουμε μέχρι εδώ, αλλά όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή. Ό,τι πετύχαμε μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Υπήρξε πλάνο και μέθοδος. Βεβαίως, πάντα υπάρχουν και οι συγκυρίες και η τύχη. Το να παραμείνεις ψηλά είναι αποτέλεσμα οργάνωσης, σχεδιασμού και δουλειάς.

Στόχος της ΑΕΚ ήταν-είναι να παραμείνει στις κορυφές. Να παραμείνει μεταξύ των «τοπ κλαμπ» του παγκοσμίου μπάσκετ. Να κτίσουμε ακόμη πιο στέρεα το έτσι ή αλλιώς ισχυρό “brand”, που διαθέτει η oμάδα μας. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Μπαίνουμε στο στόχαστρο όλων. Η ΑΕΚ συνιστά… κίνητρο για όλους, αφού όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Πρέπει να οχυρώσουμε την ομάδα και αυτό προσπαθούμε καθημερινά”.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X