Αλλαγή διαιτητή στο Καραϊσκάκη: Ο Γερμανός Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Αλλαγή διαιτητή στο Καραϊσκάκη: Ο Γερμανός Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπή δεδομένων από την ΚΕΔ!

Μπορεί η φινλανδική ομοσπονδία να ανακοίνωσε χθες ότι ο Βίλε Νεβαλάινεν θα σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής (17/2, 19:30), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ωστόσο η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στέλνει στο Φάληρο τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ. Μάλιστα, ο εν λόγω ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, μία παραπάνω δηλαδή από τον Νεβαλάινεν (και μία κάτω από τον Μανθάνο που σφύριξε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), με σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις.

Ο Στίλερ ανήκει στις τάξεις της FIFA από το 2014, ενώ σφυρίζει αγώνες της Bundesliga από το 2012. Είχε σφυρίξει πρόσφατα τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία (1-0) για το Nations League. Τη σεζόν 2017-2018 είχε σφυρίξει το Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Champions League και τη σεζόν 2016-2017 το Ολυμπιακός – Αστάνα (4-1) για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του Στίλερ στο Καραϊσκάκη θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X