Απίστευτο: Ολυμπιακός κατά Τζόρτζεβιτς και Γιαννιώτη! -Απειλές για πρόστιμο!

Απίστευτο: Ολυμπιακός κατά Τζόρτζεβιτς και Γιαννιώτη! -Απειλές για πρόστιμο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης χθες στα βραβεία ΠΣΑΠ μίλησε για το διάστημα που διανύει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δουλεύει ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Ο Γιαννιώτης ψηφίστηκε ως μέλος της καλύτερης 11αδας και σε ερώτηση για τις στιγμές που βιώνει εσχάτως, έχοντας τεθεί ουσιαστικά εκτός των τάξεων των Πειραιωτών, ανέφερε πως οι δοκιμασίες είναι για καλό κι εκείνος ελπίζει πως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι στιγμές που περνάει κάθε αθλητής στην καριέρα του. Κάποια πράγματα γίνονται για καλό, ελπίζω κι αυτά που γίνονται τώρα να είναι για τον ίδιο λόγο. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι, να κάνω αυτό που κάνω και να μείνω σε καλή κατάσταση, ώστε το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού».

Ωστόσο, σήμερα ο Ολυμπιακός… διαρρέει έντονη δυσαρέσκεια κατά του Γιαννιώτη και του εκπροσώπου του και παλαίμαχου του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για την στάση και τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, τον… απειλεί και με πρόστιμο για τις δηλώσεις του!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X