Ανοίγει μεγάλες πόρτες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μελετά και ετοιμάζεται για τα μεταγραφικά... χτυπήματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόχος της ΑΕΚ είναι η συνεχής πρόοδος σε όλα τα επίπεδα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά την συνάντηση του στην Βαρκελώνη με  τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα, συναντήθηκε και με τον τεχνικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Πρόκειται για σπουδαία συναντηση για τους «κιτρινόμαυρους» η οποία και έγινε χθες και ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό. Ένα ραντεβού το οποίο έγινε για θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, το σκάουτινγκ, τις υποδομές, τις Ακαδημίες κι άλλα.

Βεβαίως, κάτι τέτοιες συναντήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μόνο σοφότερη μπορούν να κάνουν την ΑΕΚ και μόνο καλό επιφέρουν στην πρωταθλήτρια η οποία μαθαίνει από τους κορυφαίους. Μάλιστα, ενδέχεται στο άμεσο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες  επιμορφωτικές συναντήσεις του Λύμπε.

https://www.instagram.com/p/Bty0SU2CSM9/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X