Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του F4 του Διηπειρωτικού

Παρέμεινε στη 2η θέση του Power Ranking του BCL η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ώρα για το πρώτο τζάμπολ του Διηπειρωτικού Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στη Βραζιλία, ολοένα και πλησιάζει με την ΑΕΚ να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έκανε γνωστές τις μέρες και τις ώρες όπου το σύνολο του Λούκα Μπάνκι θα αγωνιστεί με σκοπό να… γράψει ιστορία.

Συγκεκριμένα, η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την πρωταθλήτρια του αντίστοιχου Basketball Champions League, Ligas de las Americas, Σαν Λορέντζο το οποίο θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδος και λίγο αργότερα (01:00) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ματς των ημιτελικών που είναι ανάμεσα στην οικοδέσποινα, Φλαμένγκο και την πρωταθλήτρια της G-League, Όστιν Σπερς.

Έπειτα, την Κυριακή στις 19:00, θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ενώ ο μεγάλος τελικός, εκεί όπου η «Βασίλισσα» ελπίζει να είναι, θα γίνει στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Αξίζει αν σημειωθεί πως δεν υπάρχει ακόμα τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει την μεγάλη αυτή διοργάνωση κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους πάντες που θέλουν να δουν ζωντανά την προσπάθεια του συνόλου του Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή (15/02, 22:00): Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ

Σάββατο (16/02, 01:00): Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς

Κυριακή (17/02, 19:00): Mικρός Τελικός

Κυριακή (17/02, 22:00): Τελικός

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X