Γαλανόπουλος: «Εχει μέταλλο ο Χιμένεθ - Ηταν θέμα χρόνου να υπάρξει αλλαγή προπονητή»

Γαλανόπουλος: «Μείναμε λίγοι στο κέντρο...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Ο αμυντικός μέσος της Ενωσης μίλησε στη NOVA για την επιστροφή του στη δράση, αλλά και για την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στη δράση;

«Πλέον έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή μου. Δύσκολη περίοδος, για μένα που έφτασε κοντά στους 2 μήνες. Στον συγκεκριμένο τραυματισμό δεν ήταν δύσκολη η αποθεραπεία, έπρεπε όμως να περάσουν οι πόνοι. Εχασα κάποια παιχνίδια, έχω ξαναμπεί στις προπονήσεις και προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου».

Για την αλλαγή προπονητή;

«Ήταν θέμα χρόνο να υπάρξει αλλαγή προπονητή. Πίεζαν όλοι, μετά από κάποια αποτελέσματα. Ο κόσμος, η διοίκηση. Ηρθε ο Μανόλο και πήρε το πρώτο ματς με τον γνωστό τρόπο, το γνωστό μέταλλο που έχει. Θα προσπαθήσουμε σήμερα με τη βοήθεια του κόσμου μας και νομίζω δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X