Σύγκρουση ελληνικού πλοίου με σκάφος της Μαλαισίας στη Σιγκαπούρη

Σύγκρουση ελληνικού πλοίου με σκάφος της Μαλαισίας στη Σιγκαπούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ελληνικό πλοίο συγκρούστηκε με μαλαισιανό καράβι στα νερά της Σιγκαπούρης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ναυτικών.

Το πλοίο της Μαλαισίας με την ονομασία Polaris, ήταν αγκυροβολημένο, ενώ το ελληνικό με την ονομασία Piraeus έπλεε και άγνωστο πως συγκρούστηκε με το άλλο σκάφος. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί το ελληνικό πλήρωμα μετά το συμβάν.

Το λιμεναρχείο και πηγές του υπουργείου ναυτιλίας της Σιγκαπούρης εξέφρασαν την ανησυχία για την παρουσία μη εξουσιοδοτημένων σκαφών στα χωρικά τους ύδατα.

Λένε πως αυτά δημιουργούν πρόβλημα στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα και αποτελούν παράλληλα απειλή για την ασφάλεια.

Την ευθύνη την έριξαν στη Μαλαισία λέγοντας ότι η ανάρμοστη κατάσταση που επικρατεί γενικά προκύπτει από τη συνεχή παρουσία των πλοίων της σε αυτή την περιοχή..

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Polaris, είναι ένα από τα πολλά πλοία που παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Σιγκαπούρης πέρυσι, όπως αναφέρουν οι Strait Times.

Οι δύο χώρες γειτονικές χώρες, έχουν διαφορές τόσο για τα χωρικά ύδατα όσο και για τον εναέριο χώρο, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό ισχύει και αλλού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X