Αγκαλιά με την ευρωπαϊκή 8κτάδα η ΑΕΚ, πέρασε αέρας... από το Ισραήλ

Αγκαλιά με την ευρωπαϊκή 8κτάδα η ΑΕΚ, πέρασε αέρας... από το Ισραήλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK επικράτησε της Ραμάτ Χάσρομ με 34-28 και έχει το προβάδισμα των 6 γκολ, ώστε να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ καπ. Η «Ένωση» είναι πολλά υποσχόμενη φέτος και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά στο Ισραήλ, με οδηγό την φανταστική της επίθεση και με τον Ραντούλοβιτς να δηλώνει παρών πραγματοποιώντας φοβερές αποκρούσεις . Έφτασε  να προηγείται μέχρι και με τέσσερα γκολ 10-14, ενώ διατηρήθηκε μπροστά καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Προς το τέλος αυτού, η Ισραηλινή ομάδα έκανε μία μικρή αντεπίθεση, σκοράροντας στην εκπνοή του ημιχρόνου, γράφοντας το 15-17.

Με τον ίδιο καλό ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι». Κατάφεραν να προηγηθούν με πέντε γκολ διαφορά διαμορφώνοντας το 22-27, στα μισά του ημιχρόνου. Στην συνέχεια η ομάδα του Ισραήλ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, όμως η ΑΕΚ έβρισκε πάντα λύσεις και δεν τις άφησε κανένα περιθώριο να ελπίζει σε νίκη. Ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης η «Ένωση» έφτασε στο + 6, 28-34, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ είναι η ρεβάνς (16/2, 15:00) με την Ισραηλινή ομάδα στην αίθουσα Γ.Κασιμάτης του ΟΑΚΑ.
Ραμάτ Χάσρον (Levi): Μότολα, Γκαλ, Όμπερμαν 1, Τουρκενίτζ, Σάβιτς, Γιόσιτς 5, Πάβλοβιτς 8 , Φίλοβιτς, Μασλίγια, Καπόν 1, Χαβίβ, Γκέρα 3, Σισένκο, Τ. Πόμεραντζ 9, Γ. Πόμεραντζ 1.
ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 5, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 2, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 2, Μπάγιος 7, Γιάκομπσεν 8, Παπαδιονυσίου 2, Δομπρής 2, Μυλωνάς 5, Νταρσουλάντ 1, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.
Διαιτητές: Σέκουλιτς – Γιόβαντιτς (Σερβία). Δίλεπτα: 5-8. Πέναλτι: 2/3-4/4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X