Με Γαλανόπουλο- Κρίστιτσιτς η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με ΟΦΗ!

Γαλανόπουλος: «Τρομερή εμπειρία, φανταστική ατμόσφαιρα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε. Η πρωταθλήτρια φιλοξενεί αύριο (15:00) στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Στην αποστολή της «Ένωσης», βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στην μέση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Αντίθετα, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Μπακασέτας και Τσιγκρίνσκι, όπως και οι τιμωρημένοι Άλεφ-Πόνσε.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπογέ.

 

Με Γαλανόπουλο- Κρίστιτσιτς η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με ΟΦΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X