Συννεφιασμένος ο καιρός και σήμερα -Πού θα βρέξει

Συννεφιασμένος ο καιρός και σήμερα -Πού θα βρέξει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ασθενείς τοπικές βροχές και πιθανότατα καταιγίδες στα νοτιοανατολικά, οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι και ο παγετός το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική 

Συννεφιά παροδικά αυξημένη, μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά, το πρωί, τοπικά έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λιγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το πρωί, οπότε υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά, το πρωί και το βράδυ, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δυτική Μακεδονία

Λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη συννεφιά με πιθανότητα τοπικών βροχών και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά το πρωί. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη Δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Από το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα περιοριστούν στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα, βαθμιαία βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, στην Ήπειρο, κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο,

Λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη στα ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά το πρωί. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί, πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου, όμως στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες

Συννεφιά παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Συννεφιά με σποραδικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στα ηπειρωτικά, το πρωί και το βράδυ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, όμως το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στα δυικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές, που από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στη Μακεδονία, τη Θράκη αι στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί΄4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα είναι βροχερός. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια, θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια θα σημειώσει πτώση.

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στην ανατολική χώρα θα βρέξει και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στη δυτική χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα, πιθανόν, στα ανατολικά κατά τόπους να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα έχει παγετό.

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, συννεφιά με βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, στα ηπειρωτικά ημιορεινά και πιθανόν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα κεντρικά και βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια, ενώ στα βόρεια θα σταματήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Το πρωί και το βράδυ θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά κ αι βόρεια ηπειρωτικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X