Στο ΕΣΡ για την άδεια εθνικής εμβέλειας το κανάλι του Μαρινάκη

Μαρινάκης μετά το κάζο στα Ιωάννινα:  «Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εταιρεία Alter Egο, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη καταθέσει αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στις 15.00.

Σήμερα η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη παρέστη δια των εκπροσώπων της (ανάμεσά τους και η Πόπη Τσαπανίδου) στη διαδικασία ενημέρωσης για τον διαγωνισμό των δύο τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, γενικής στόχευσης, κατά την οποία παρουσιάστηκε ο κωδικοποιημένος κατάλογος υποβολής των δικαιολογητικών.

Στις 28 του μήνα τα μέλη του ΕΣΡ θα βρίσκονται σε ανοικτή διάσκεψη έως τις 15.00 για την υποδοχή των αιτήσεων, που θα πρέπει να συνοδεύονται από εγγυητική επιστολή 3.500.000 ευρώ και από παράβολη υπέρ του Dημοσίου ύψους 30.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα θα δημοσιοποιηθούν και οι συμμετέχοντες.

Στις 4 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η αποσφράγιση και καταγραφή του περιεχομένου των φακέλων με δυνατότητα παράτασης μιας ημέρας και θα ακολουθήσει ο ουσιαστικός έλεγχος επί της συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων για τη συμμετοχή των υποψηφίων στα επόμενα στάδια του διαγωνισμού.

Αν υπάρχουν εως δύο συμμετέχοντες, τότε μετά και τον έλεγχο του πόθεν έσχες των μετόχων, χορηγούνται οι άδειες, μετά την καταβολή της πρώτης δόσης ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση (2+1 συμμετέχοντες) θα διενεργηθεί πλειστηριασμός. Αν τελικά δεν δοθεί μία από τις δύο, τότε θα παραμένει σε εκκρεμότητα μέχρι και την προκήρυξη των θεματικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X