Αντρέ Σιμόες: Σαν να μην έλειψε μια μέρα...

Αντρέ Σιμόες: Σαν να μην έλειψε μια μέρα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρμάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε από το Περιστέρι, κάνοντας σημαντικότατο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν σηματοδότησε μόνο την τρίτη επιστροφή του Ανδαλουσιανού τεχνικού στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, αλλά και την επανένταξη του Αντρέ Σιμόες στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος!

Οι όποιες διαφορές των δυο πλευρών, μπήκαν στην άκρη για το καλό της πρωταθλήτριας και τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Ο 29χρονος υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο… ζωής με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να παραμείνει μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας μέχρι και το 2023. Ο Πορτογάλος χαφ έδωσε ξανά το παρών σε ματς της ομάδας του. Μετά από 13 συνεχόμενες αναμετρήσεις καθηλωμένος στην… εξέδρα, ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Σαν να μην έλειψε ποτέ!

Κόντρα στους Περιστεριώτες, ο Αντρέ Σιμόες ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ! Ο αρχηγός της ΑΕΚ παρότι είχε να αγωνιστεί από τις 24 Νοεμβρίου και το… ναυάγιο του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, ήταν σχεδόν… παντού στον αγώνα με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Ο 29χρονος χαφ ήταν ο «βράχος» του συνόλου του Μανόλο Χιμένεθ μπροστά από την τριάδα των στόπερ. Φυσικά, φαινόταν πως θέλει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, αλλά η παρουσία του ήταν το λιγότερο επιβλητική. Ο Αντρέ «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα στο χορτάρι του Περιστερίου, ενώ ήταν ο κύριος λόγος που άλλαξε η εικόνα της ομάδας στην χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο μέσος της πρωταθλήτριας ήταν ακούραστος εργάτης καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ συνεργάστηκε πολύ καλά και με τον Άλεφ στον άξονα.

Φυσικά, ο Σιμόες ξεχώρισε και για την μαχητικότητα και το πάθος που έβγαλε σε όλα τα σημεία του αγώνα, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους παίκτες του «Δικεφάλου». Πραγματικός αρχηγός ο 29χρονος έκανε τα πάντα για να φύγει με το υπερπολύτιμο διπλό η ΑΕΚ από το Περιστέρι και την έδρα του Ατρομήτου. Το μέταλλο του αρχηγού έλειψε από ορισμένες αναμετρήσεις της ομάδας, με τον Σιμόες να βροντοφωνάζει παρών στην επιστροφή στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα. Το σίγουρο είναι, πως όταν βρεθεί στο 100% του αγωνιστικού του ρυθμού, θα προσφέρει στην ΑΕΚ του Μανόλο όλα τα στοιχεία που έλειψαν από την πρωταθλήτρια τον τελευταίο καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X