Αυτό το κάτι που θέλει!

Αυτό το κάτι που θέλει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί θα λησμονήσουμε και αυτά που ξέραμε. Σε κανένα πλανητικό σύστημα, σε κανέναν γαλαξία, σε καμία κυβέρνηση, δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι ντέρμπι ένα ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Με κάθε σεβασμό στον κ. Σπανό και όσα κάνει, με επίγνωση πως υπήρχε εκνευρισμός από τις παλινωδίες του Σιδηρόπουλου, αλλά όσο δίκιο και αν έχει για τις αδικίες που πιθανόν να έχει υποστεί, δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με την ΑΕΚ.

Καλό είναι να το κατανοούν όλοι αυτό. Αντιλαμβάνομαι πως επί χρόνια υπήρξαν κωμικοτραγικές καταστάσεις στην ΑΕΚ που επέτρεπαν στον καθένα να αισθάνεται ψηλότερος, αλλά δεν μπορούν να σηκωθούν τα πόδια και να χτυπήσουν το κεφάλι. Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος είναι στα δικά του κυβικά. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ των ποτών.

Ας πάμε και σε άλλα δεδομένα. Προφανώς και δεν χωρά αμφιβολία, πως το μαρκάρισμα του Καρασαλίδη στον Αλμπάνη είναι εκτός περιοχής. Οριακά, ξεοριακά, είναι εκτός. Και μεγαλύτερο λάθος από τον Σιδηρόπουλο, είναι του Κωσταρά που θα έπρεπε να δει τη φάση. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Χουλτ, δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Πόνσε και έχει κοπεί με ανύπαρκτο οφσάιντ (από τον Κωσταρά επίσης) ο Κλωναρίδης που βγαίνει τετ α τετ. Αυτά για την καταγραφή της ιστορικής πραγματικότητας και όσων συνέβησαν στο Περιστέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X