Νικολάου: «Πρώτη με το τρίτο μπάτζετ του ομίλου η ΑΕΚ, αλλά αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων» (ΦΩΤΟ)

Νικολάου: «Πρώτη με το τρίτο μπάτζετ του ομίλου η ΑΕΚ, αλλά αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του Basketball Champions League τερμάτισε η ΑΕΚ, με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου και δηλώνει περήφανος για το επίτευγμα. Ωστόσο παράλληλα εξέφρασε και την πικρία του για τη μικρή προσέλευση κόσμου στο ΟΑΚΑ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικολάου στα social media:«1η στον Όμιλο η «Βασίλισσα», με ιδρώτα, με προσπάθεια, με τραυματισμούς, με ατυχίες, που δεν την εγκατέλειψαν ποτέ.

1η με το 3ο μπάτζετ του Ομίλου. Μα, ούτε την περασμένη περίοδο ήταν από τα πρώτα μπάτζετ στο BCL, αλλά κατέκτησε το τρόπαιο στο ωραιότερο Φάιναλ Φορ όλων των εποχών!

Όταν υπάρχει μεθοδικότητα και καρδιά. Και βεβαίως όταν υπάρχει η στήριξη του κόσμου (όπως στο μαγικό Μάη του ’18), ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, όλα είναι δυνατά.

Η προσπάθεια για το νέο ευρωστέμμα μπορεί να περιμένει όμως.

Έφτασε η ώρα για το Παγκόσμιο στέμμα! Η Ιστορία γράφει ό,τι κι αν λένε ιδεολογικοί αντίπαλοι και πλανεμένοι.

Η ΑΕΚ πάει για το Διηπειρωτικό. Για το πιο απαιτητικό (και με τις ευλογίες του ΝΒΑ) Διηπειρωτικό της Ιστορίας. Η ΑΕΚ. Εκείνη, που άφρονες κάποτε την έστειλαν στα Τάρταρα της απαξίωσης. Και εμφανίστηκε Εκείνος. Για να δώσει το όραμα και τη χαμένη μας αξιοπρέπεια πίσω. Δύο τρόπαια. Και πάμε για 3ο! Πάμε Ρίο…

Vamos Βrasil!

ΥΓ. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων με Αντβέρπ, σε ματς που πήγε η ψυχή μας στην Κούλουρη, αλλά δεν θα γκρινιάξω».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X