Δούρου: "Στόχος να τελειώσει η υπογειοποίηση παράλληλα με το γήπεδο"

Δούρου: "Στόχος να τελειώσει η υπογειοποίηση παράλληλα με το γήπεδο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, λίγες μέρες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για την υπογειοποίησης στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στους χρόνους εκτέλεσης του έργου.

Η Δούρου μιλώντας στην κάμερα της Nova, αφού τόνισε πως πλέον έχει ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο, έθεσε ως στόχο να τελειώσει αυτό το έργο, παράλληλα με την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

«Υπάρχουν καλά νέα. Το τελευταίο εμπόδιο για την έγκριση της μελέτης της υπογειοποίησης το ξεπεράσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τον χρόνο για την υλοποίηση της υπογειοποίησης που θα βοηθήσει και το κυκλοφορικό για τον ίδιο τον Δήμο και θα προλάβουμε και τους χρόνους σε σχέση με τους χρόνους που ακολουθεί η ανέγερση του ίδιου του γηπέδου.

Βεβαίως, λυπάμαι πάρα πολύ που ο τρόπος που λειτουργούν οι δημόσιοι φορείς δεν έχει τους χρόνους του ιδιωτικού τομέα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πάντα ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί εξαιρετικά. Δυστυχώς είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα στην πατρίδα μας που συνέβαλε και αυτός στην κρίση χρέους και έκανε αφαίμαξη των δημοσίων ποσών.

Αλλά όπως και να έχει ως δημόσιο έργο είχε άλλους ρυθμούς που τάισε την καχυποψία των συμπολιτών μας οπαδών της ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση έχει δώσει εχέγγυα σε σχέση με προηγούμενες, ότι δεν αντιμετώπισε τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας ως εκλογικούς ψηφοφόρους για να τους τάζει και να μην κάνει. Το είπαμε, το κάνουμε. Ο στόχος πρέπει να είναι η υπογειοποίηση να τελειώσει παράλληλα με το γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X