Προτεραιότητα ο Φοίβος μετά... Ευρώπη για την ΑΕΚ (16:00, LIVE enwsi.gr)

Προτεραιότητα ο Φοίβος μετά... Ευρώπη για την ΑΕΚ (16:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 16:00 στο ΟΑΚΑ τον Φοίβο Συκεών στην πρεμιέρα της 16ης αγωνιστικής στην Handball Premier, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το Σάββατο (9/2) στο Ισραήλ με την Ramhat Hashron. Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν μόνο στη νίκη για να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρωτιάς, ενόψει και των ντέρμπι κορυφής που έρχονται.

Ο Νίκος Γραμματικός, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” θα ανακοινωθεί πριν το παιχνίδι.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Φοίβο Συκεών στην Handball Premier, σε σύνολο 14 αγώνων η “Ένωση” μετρά 12 νίκες, ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν πανηγυρίσει 1 φορά. Μάλιστα, η μοναδική νίκη του Φοίβου είναι εκτός έδρας, τη σεζόν 2015-16, ενώ στις υπόλοιπες 6 αναμετρήσεις της Αθήνας, η “Ένωση” επικράτησε με άνεση. Στα γκολ, η ΑΕΚ προηγείται με 427-311 (225-150 στην Αθήνα). Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στους αγώνες Πρωταθλήματος με τον Φοίβο Συκεών είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 68 τέρματα.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι η κα Χρηστίδη και ο κος Κουτσός με παρατηρητή τον κο Σωτήρη Μίγκα.

Ο τεχνικός της ομάδας, δήλωσε στο aek.gr: “Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει μία διαφορά δυναμικότητας, την οποία ωστόσο πρέπει να πιστοποιήσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και ζητούμενο είναι και ο καλός ρυθμός, καθώς έρχονται πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X