Κλήθηκε σε απολογία ο Μάνταλος για τον πανηγυρισμό

Κλήθηκε σε απολογία ο Μάνταλος για τον πανηγυρισμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε απολογία κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πιεθαρχικό όργανο της Super League ο Πέτρος Μάνταλος για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-1) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της Ένωσης θα παραστεί ενώπιον της επιτροπής αύριο στις 13:00. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου, είχε ζητήσει το βίντεο από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 7-2-2019 και ώρα 13:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, σε συνέχεια πειθαρχικής δίωξης του υπευθύνου ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.
Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6936/6-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 7-2-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X