Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ)

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 10:30 ο Μανόλο Χιμένεθ με την επιστροφή του στον πάγκο της ΑΕΚ να μπει στην τελική ευθεία.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να τελειώσει άμεσα το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων» για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο Ίβηρας τεχνικός αναμένεται να υπογράψει με την Ένωση για 1,5 χρόνο, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και την Πέμπτη θα είναι ο προπονητής της στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός να θυμίσουμε ότι ανέλαβε τον πάγκο της Λας Πάλμας αρχές του καλοκαιριού, αλλά μετά την άσχημη πορεία αποχώρησε λίγους μήνες μετά. Αν τελικά έρθει ξανά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, θα είναι η 3η θητεία του. Ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010/11 μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, όταν τον διαδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν, ως Πρωταθλητής Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X