Νίκησαν τον Παναθηναϊκό οι Παίδες, ήττα για τους Έφηβους

Νίκησαν τον Παναθηναϊκό οι Παίδες, ήττα για τους Έφηβους
Photo Credits: INTIME

ΕΦΗΒΟΙ

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ των Εφήβων, η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της κορυφής.

Το συγκρότημα του Νίκου Χατζή, γνώρισε μόλις την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, ξανά από τους «πράσινους» (σ.σ. όπως και στον πρώτο γύρο) αυτή τη φορά με σκορ 55-66. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρκετές απουσίες στην ομάδα αφού ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω υποχρεώσεων με την αντρική ομάδα ενώ ο Στέργιος Πράπας παραμένει τραυματίας και έμεινε εκτός.

Οι παίκτες της Ένωσης, έδωσαν σκληρή μάχη στο Μαρούσι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο που είχαν επαφή με το σκορ, ωστόσο στο τέλος «λύγισαν» με την ψαλίδα να μεγαλώνει και το ροζ φύλλο αγώνα να καταλήγει στους «πράσινους».

Το ρεκόρ των πρωταθλητών της Κατηγορίας μετατράπηκε  σε 16-2 και πλέον η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την 19η αγωνιστική εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τριπλή Κορώνα στο κλειστό «St. Lawrence» (12/02, 21:30) με σκοπό να επιστρέψει στον δρόμο των νικών.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 26-34, 43-48,  55-66.

ΑΕΚ (Νίκος Χατζής): Τίγκας, Σπύρογλου, Ματσούκης, Ιωάννου, Μιχαήλ, Ζαρκαδούλας, Καραβάνας, Τσουργιάννης, Πετρόπουλος, Φιλιππαίος, Πασχαλίδης

ΠΑΙΔΕΣ

Νωρίτερα, οι Παίδες της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την ομάδα του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για την 18η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Το σύνολο του Βαγγέλη Τσεπέλη έφτασε σε σχετικά εύκολη επικράτηση με σκορ 51-40, αφού για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ και ήταν ανώτερο από τους «πράσινους».

Οι νεαροί «κιτρινόμαυροι» εδραιώθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-4 αφού ξεπέρασαν τον Παναθηναϊκό αφού ισοβαθμούσαν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάλυψαν την διαφορά του πρώτου αγώνα αφού είχαν ηττηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με 58-52.

Πλέον, οι Παίδες  ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική (19η) εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Τριπλή Κορώνα στο κλειστό «St. Lawrence» (12/02, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 31-21, 43-29, 51-40.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Τσεπέλης): Στεργίου, Βαρδής, Διαμάντης, Οκμπέντε, Ουκπέπορ, Καρλής, Θρασυβουλίδης, Μακρής, Στυλιανός, Μπράιαντ, Πιτσινέλης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X