ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Σιμόες στην ΑΕΚ μέχρι το 2023!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Σιμόες στην ΑΕΚ μέχρι το 2023!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚ με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, όπως σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr.

Ο Πορτογάλος χαφ μετά την ανατροπή των τελευταίων 24ωρων, συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ και μάλιστα με συμβόλαιο μέχρι το 2023, δηλαδή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Ο μάνατζερ του Κιμ Ριμπέιρο έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και τελικά επισημοποιήθηκε η αρχική συμφωνία του παίκτη με τη διοίκηση μέχρι το 2023, με τις αποδοχές του να ξεκινούν από τις 400.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σιμόες αποκτήθηκε το 2015 ελεύθερος από την Μορεϊρένσε και υπέγραψε το τρίτο του συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Και με την επιστροφή του έμπειρου Πορτογάλου μέσου στο ρόστερ, πλέον η ΑΕΚ θα έχει ξανά «γεμάτο» άξονα με Σιμόες, Αλεφ, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Ο εκ των αρχηγών της Πρωταθλήτριας Ελλάδας υπέγραψε για επιπλέον 3+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015 και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016 και στην επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια, το 2018.

Επίσης είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και την φετινή παρουσία της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά σε αυτά τα χρόνια 130 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ.

Αντρέ, για πάντα εδώ!»

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X