Διεκόπη η προπόνηση της Χίμκι υπό την απειλή βόμβας σε κτίρια της Μόσχας!

Διεκόπη η προπόνηση της Χίμκι υπό την απειλή βόμβας σε κτίρια της Μόσχας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eνας γενικός… πανικός επικράτησε την Τρίτη (5/2) στη Μόσχα! Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, υπήρξαν ανώνυμες απειλές για έκρηξη βόμβας σε διάφορα κτίρια της πρωτεύουσας (σχολεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία κλπ.), με αποτέλεσμα χιλιάδες κόσμου να βρεθούν στους δρόμους. Όπως διαπιστώθηκε, ευτυχώς, επρόκειτο για φάρσα.
Στο μεταξύ, λόγω του γενικού… συναγερμού προκλήθηκε και μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες και τους προπονητές της Χίμκι, καθώς εκείνη την στιγμή ήταν στο γήπεδο για προπόνηση! «Κάποια στιγμή μπήκαν αστυνομικοί στο γήπεδο και μας είπαν να εκκενώσουμε το συντομότερο τον χώρο», δήλωσε ο τζένεραλ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, καθώς οι φαρσέρ είχαν συμπεριλάβει και το δικό τους κτίριο.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, αντίστοιχο μπαράζ απειλών για έκρηξη βόμβας σε κτίρια της Μόσχας το φθινόπωρο του 2017 και πάλι είχε διαπιστωθεί πως ήταν φάρσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X