Γκέλα για Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ και... φωτιά στην Premier League!

Γκέλα για Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ και... φωτιά στην Premier League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτιά… στο πρωτάθλημα έβαλε η Γουέστ Χαμ, η οποία υποχρέωσε την πρωτοπόρο Λίβερπουλ σε οδυνηρή ισοπαλία στο Λονδίνο (1-1). Οι «ρεντς» μετά την ισοπαλία με τη Λέστερ, δεν μπόρεσαν να περάσουν ούτε το εμπόδιο των «σφυριών» και είδαν τη Μάντσεστερ Σίτι να τους πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Κλοπ ήταν εκτός ρυθμού, είχε κάκιστη επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους Λονδρέζους που έπαιξαν παθιασμένα.

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 22′ με τον Μανέ, ωστόσο το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού υπήρχε οφσάιντ στην πάσα του Λαλάνα στον Μίλνερ, πριν αυτός σερβίρει στον Σενεγαλέζο για το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση των Λονδρέζων ήταν άμεση. Στημένη φάση, η άμυνα των Κόκκινων στον ύπνο και ο Αντόνιο με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-1.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντρικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Νομπλ (78′ Ομπιάνγκ), Αντόνιο, Σνόντγκρας, Φελίπε Άντερσον (90′ Μαζουακού) , Τσιτσαρίτο (79′ Κάρολ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Λαλάνα (69′ Σακίρι), Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο (75′ Οριζί), Μανέ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X