Τέλος στη σπέκουλα και στην προπαγάνδα! Κομίνης (με Σιδηρόπουλο και Παπαπέτρου) για κορυφαίος διαιτητής της χρονιάς

Τέλος στη σπέκουλα και στην προπαγάνδα! Κομίνης (με Σιδηρόπουλο και Παπαπέτρου) για κορυφαίος διαιτητής της χρονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη “37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή” όπου θα βραβευθούν όπως κάθε χρόνο οι κορυφαίοι της περιόδου 2017-18 την προσεχή Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, θα τιμηθεί μεταξύ άλλων και ο καλύτερος διαιτητής της περσινής σεζόν.

Μετά από ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών της Superleague, οι τρεις υποψήφιοι για τον διαιτητή της χρονιάς είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος, Τάσος Παπαπέτρου και Γιώργος Κομίνης.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη απάντηση στη σπέκουλα και στην προπαγάνδα που εκτυλίχθηκε από το περυσινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κομίνης πιέστηκε όσο δεν μπορεί να αντέξει ο ανθρώπινος νους, αλλά έπραξε αυτό που ήταν αλήθεια και ακύρωσε το ψευδεπίγραφο γκολ του Βαρέλα.

Η συμμετοχή του στην τριπλέτα των κορυφαίων διαιτητών, δείχνει αναμφίβολα πως το σύνολο των ποδοσφαιριστών δεν συμμερίζεται την επικοινωνιακή τρέλα που επιχείρησε ο ΠΑΟΚ και ξέρει με πολύ σαφή τρόπο, τι συμβαίνει πραγματικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X