Βαρούχας: «Σκέτη αποτυχία ο Δανός – Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη δεις το πέναλτι»

Βαρούχας: «Σκέτη αποτυχία ο Δανός – Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη δεις το πέναλτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις φάσεις στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος χαρακτήρισε «σκέτη αποτυχία» τον Δανό διαιτητή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να είναι κανείς τυφλός για να μη δει την παράβαση στο πέναλτι του Σάκχοφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:
«Ο Δανός ήταν μια σκέτη αποτυχία. Ήταν χειρότερος και από αυτόν στο Άρης-ΠΑΟΚ. Στο πέναλτι που δεν δίνει, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το δεις. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Δίνει την κάρτα στον Σάκχοφ για το μαρκάρισμα στον Μπακασέτα που ήταν σωστή. Έχουμε μετά μια φιλονικία μεταξύ Λιβάγια και Ζαμπά και έπρεπε να δεχτούν και οι δύο κίτρινη, όχι μόνο ο Ζαμπά. Δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη όμως γιατί δεν ήταν βίαια κίνηση του Λιβάγια. Η δεύτερη κίτρινη του Ζαμπά ήταν λάθος, γιατί δεν ήταν υποσχόμενη η επίθεση από τον Χουλτ, που γύρισε την μπάλα πίσω. Ήταν ένα απλό φάουλ. Το χέρι του Σάκχοφ ήταν πέναλτι, γιατί ήταν σε αφύσικη θέση. Όμως δεν ήταν κίτρινη κάρτα. Όλα τα χέρια δεν είναι για κάρτα. Ο Τίκγκααρντ απέτυχε, αλλά μου έκανε εντύπωση πώς τον αντιμετώπισαν οι παίκτες. Δυστυχώς οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα και βλέπετε τα αποτελέσματα. Τι έκθεση θα κάνει τώρα ο παρατηρητής διαιτησίας, ο Σουηδός, για τον Τίκγκααρντ;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X