Βιεϊρίνια: «Δεν χαλαρώνουμε μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά»

Βιεϊρίνια: «Δεν χαλαρώνουμε μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται κανείς να χαλαρώσει μέχρι η ομάδα να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πάθος που έδειξαν: «Το πάθος το έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν και όσο φτάνουμε στο τέλος με τα ντέρμπι θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πως θέλουμε το πρωτάθλημα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν το ματς με Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό ως τώρα:«Δεν θα είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένα ντέρμπι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε παίξει και άλλα ντέρμπι με δυστυχώς όχι το καλύτερο αποτέλεσμα όπως θυμάστε όλοι».

Για το αν κριθεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης με Ολυμπιακό: «Μέχρι μαθηματικά να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα δεν θα είμαστε χαλαροί. Και να το κερδίσουμε το ντέρμπι και να μην πάει καλά, δεν θα έχει κριθεί τίποτα. Μέχρι να τελειώσει μαθηματικά θα είμαστε προσηλωμένοι ως το τέλος».

Για το αν ήταν δύσκολο το ματς μετά την αποβολή του Ζαμπά:«Φυσικά και το ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε ντέρμπι εκτός έδρας. Πάντα κάτι γίνεται. Πριν την αποβολή θα έπρεπε να δεχθούν κάποιες κίτρινες, δεν δόθηκε, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X