Σίμος: «Πλασματικό αποτέλεσμα – Τα εύσημα και τον σεβασμό μου στους παίκτες της ΑΕΚ»

Σίμος: «Πλασματικό αποτέλεσμα – Τα εύσημα και τον σεβασμό μου στους παίκτες της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν και το πάλεψε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-4 στο Γαλάτσι. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Σίμος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova και τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι πλασματικό, υπογραμμίζοντας πως η Ένωση ήταν κυρίαρχος στη μεγαλύτερη διάρκεια. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και εξέφρασε τον σεβασμό του για το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Αρχικά είπε: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, ήταν πλασματικό. Βλέπω παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο δουλειάς, θα υπάρξουν κι άλλα παιδιά που θα μπορούν να πάρουν την ευκαιρία τους στην πρώτη ομάδα.

Είμαι στεναχωρημένος για την ήττα. Το σκορ δεν ήταν δίκαιο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι. Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έχει βέβαια ποιότητα και ταλέντο, αλλά πέρα από τα γκολ δεν έκανε κάτι άλλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να εκφράσω τον σεβασμό μου για το ποδόσφαιρο που παίζουν», και συμπλήρωσε:

«Μεγαλώνουμε αθλητές, μεγαλώνουμε και ανθρώπους. Κάποιοι θα παίξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός, θέαμα. Τα βλέπουμε και στο εξωτερικό. Θέλουμε να λειτουργούμε με βάση αυτά τα ευρωπαϊκά στάνταρ και στο αγωνιστικό και στο ανθρώπινο κομμάτι.

Τέλος, σχολίασε και το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Είναι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό το προϊόν και πρέπει να το προστατεύουμε. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X