Χαραλαμπίδης στο enwsi.gr: "Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι"

Χαραλαμπίδης στο enwsi.gr: "Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, μίλησε στο enwsi.gr για την χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0. Ο κεντρικός της “ένωσης”, τόνισε πως πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ότι αφήνουν το παιχνίδι με το “τριφύλλι” πίσω και κοιτάνε τα επόμενα ματς που θα έρθουν.

Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Το πρώτο σετ ήταν αυτό που έπρεπε να κερδίσουμε, όπου ήμασταν μπροστά για πέντε πόντους. Τελικά μας στοίχισε, γιατί ενώ στο τρίτο σετ προσπαθήσαμε να μπούμε προς το τέλος, δεν τα καταφέραμε είχαμε και κάποια προβλήματα με τον Τζιουμάκα. Βοήθησε όσο μπορούσε και ο Παπαδόπουλος, αλλά συνεχίζουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που έρχεται: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε πολύ εύκολα λάθη τα οποία δεν συνηθίζαμε μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι αν ήμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε την τακτική θα έχουμε καλύτερη τύχη από το να χάσουμε 3-0, όπως χάσαμε σήμερα, σχετικά εύκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X