Κούτρης: «Περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Κούτρης: «Περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμούς περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό να χάσει ο ΠΑΟΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν χθες με 4-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πήγαν στο -5 από την κορυφή, το οποίο και ελπίζουν να διατηρηθεί, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή (10/2) να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους από την πρώτη θέση, αφού θα αγωνιστούν στην Τούμπα.

Αυτή την ευχή εξέφρασε ο Λεονάρντο Κούτρης, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Μπήκαμε από νωρίς για να καθαρίσουμε το ματς αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν αγχωθήκαμε και στο 2 ημίχρονο μπήκαμε και κάναμε το παιχνίδι μας πετυχαίνοντας 4 γκολ, αλλά θα μπορούσαμε κι΄άλλα.Ξέραμε πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία για να διαχειριστούμε ένα τέτοιο ματς και τα καταφέραμε».

Για την ευκαιρία του: «Είχα και εγώ μια ευκαιρία αλλά η μπάλα μου στρώθηκε στο κακό μου πόδι και δεν μπόρεσα. Υπάρχουν άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα τη δουλειά του σκόρερ».

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ώστε να πάμε την επόμενη εβδομάδα και να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη,έχει έμπειρους παίκτες, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα αλλά δεν μας ενδιαφέρει πως παίζει ο ΠΑΟΚ, είμαστε πιο μεγάλη ομάδα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X