
Ετοιμος να αποχωρήσει από τη Νάπολι έπειτα από 12 χρόνια παρουσιάζεται ο Μάρεκ Χαμσικ. Ο Σλοβάκος διεθνής όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στην Κίνα για να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Ντάλιαν Γιφάνγκ.
Από το καλοκαίρι του 2007 που μετακόμισε στον ιταλικό νότο έχει φορέσει την φανέλα των παρτονοπέι 520 φορές και έχει σκοράρει 121, νούμερα ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου.
Όλα τα καλά όμως έχουν ένα τέλος. Όπως επιβεβαίωσε και ο Κάρλο Αντσελότι ο Σλοβάκος μέσος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ντάλιαν Γιφάνγκ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.
Σύμφωνα με το SportItalia υπάρχει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Νάπολι σκοπεύει να αποδεχθεί, ενώ στον Χάμσικ προσφέρεται πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο, που θα τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του πρωταθλήματος.

Άγιαξ: Εξετάζει την επιστροφή του Τεν Χαγκ για τον πάγκο του

Τάκερ: «Για αυτό το… όνομά μου είναι Flight» – Τι είπε για το μέλλον του (VIDEO)

Βιρτς: Αποσύρθηκε από το deal η Σίτι, παίζουν μόνες τους Μπάγερν και Λίβερπουλ

Παπαθεοδώρου: «Υπέρβαση η 4η θέση, δεν μπορούσαμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί»

Βέγκα: «Ευχαριστώ ΑΕΚ γι’ αυτά τα τρία χρόνια, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε – Το νταμπλ θα κρατήσει για πάντα» (ΦΩΤΟ)