Πόνσε: «Θέλω να γράψω ιστορία με την ΑΕΚ»! (VIDEO)

Πόνσε: «Θέλω να γράψω ιστορία με την ΑΕΚ»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα του ΟΠΑΠ μίλησε λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ο Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο επιθετικός της Ένωσης, που είναι στα καλύτερα του, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 12 γκολ σε 17 συμμετοχές, έχει πετύχει 7 γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια και χρειάζεται 3 ακόμα γκολ για να περάσει τον Ισμαέλ Μπλάνκο, που σημείωσε 14 τέρματα τη σεζόν 2008-2009 και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία δεκαετία. Ο ίδιος μίλησε για το ρεκόρ δεκαετίας και υποστήριξε πως στόχος του είναι να μπει στην ιστορία του συλλόγου, υπογραμμίζοντας πως θα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για να το πετύχει.

Τέλος, όσον αφορά στην παραμονή του σημείωσε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά είναι ευτυχισμένος στους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΟΠΑΠ ο Πόνσε:

Για τον ίδιον και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσωπική μου κατάσταση. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό στο εσωτερικό της ομάδας. Το σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε σε αυτή τη σειρά αγώνων μια ανάλογη συνέχεια. Και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ρεκόρ δεκαετίας: «Θα είναι υπέροχο να συνεχίσω να σκοράρω και να μετουσιώνω σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που θα μου δίνονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εγώ αυτό που θέλω με τη σειρά μου είναι να μπω στην ιστορία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι θα προσπαθώ να το πετύχω σε κάθε ματς που θα αγωνίζομαι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Χωρίς αμφιβολία μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Με την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές που έχουμε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο ματς που έχουμε την Κυριακή. Θα κάνουμε το παν για να μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Το καλοκαίρι τελειώνει ο δανεισμός μου. Όσον αφορά στην απόφαση που θα πάρει η ομάδα για το αν θα με κρατήσει, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Είναι πολλά πράγματα στη μέση. Όπως έχω πει και στο παρελθόν είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Θα δούμε όμως το τι θα γίνει το καλοκαίρι. Είναι καινούργιες διαπραγματεύσεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για μένα και την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X