Διάταξη, πρόσωπα και... φουλ για το σερί

Διάταξη, πρόσωπα και... φουλ για το σερί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Σύστημα που φέρνει νίκες, μια από τα ίδια. Κάπως έτσι είναι τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το Κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μετρά για το ντέρμπι τις επιστροφές του Πέτρου Μάνταλου και του Μάριου Οικονόμου. Αμφότεροι θα μπουν στην ενδεκάδα. Ο πρώτος δίπλα στον Μπακασέτα στα μεσοεπιθετικά χαφ μπροστά από τον Αλεφ ή τον Κρίστιτσιτς και ο δεύτερος αντί του μέτριου Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας.

Και κάπως έτσι η ενδεκάδα του ντέρμπι όλα δείχνουν ότι θα απαρτίζεται από τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη αριστερό στόπερ, τον Τσιγκρίνσκι λίμπερο, τον Οικονόμου δεξί στόπερ. Στα δύο άκρα ως φουλ μπακ, ο Χουλ αριστερά, ο Γκάλο δεξιά, κόφτης ο Αλεφ ή ο Κρίστιτσιτς (έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμη ο Σέρβος), ενώ μπροστά τους ο Μπακασέτας με τον Μάνταλο και στην επίθεση το δίδυμο Λιβάγια-Πόνσε.

Στόχος μια νίκη που σημαίνει πολλά περισσότερα ψυχολογικά, αλλά μόνο τρεις βαθμοί στην ουσία, με στόχο της ΑΕΚ να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της που είναι στο 5Χ5.

Σίγουρα εκτός ντέρμπι είναι ο τραυματίας Λόπες (πρόγραμμα αποθεραπείας) και ο Γαλανόπουλος που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X