Ουζουνίδης: «Νίκη σε ντέρμπι δίνει πολλά περισσότερα από γόητρο και βαθμούς - Αδικη η ήττα στην Τούμπα»

Ουζουνίδης: «Είναι καλό που κερδίσαμε κι ας μην παίξαμε καλά - Μας δίνει σταθερότητα το 3-5-2»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη Nova από το προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της Ενωσης τόνισε τη σημασία που έχει η νίκη για την ομάδα του, ενώ έβγαλε το καπέλο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Αναφερόμενος στον Κρίστιτσιτς, παραδέχθηκε ότι δεν είναι ακόμα στο 100% ετοιμότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, οπότε περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον από τακτικής πλευράς, οπότε νομίζω θα έχει πράγματα ενδιαφέροντα για τον κόσμο».

Για την 11άδα της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και πολλές αλλαγές. Έχουμε στη μεσαία γραμμή καλούς παίκτες. Και η άμυνα μας δείχνει να είναι πιο καλά.  Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε το κίνητρο, περιμένουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και περιμένουμε μετά από καιρό να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο για να τους ικανοποιήσουμε».

Για το πόσο διαφορετικό είναι το ματς στο ΟΑΚΑ από εκείνο της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο στυλ του. Εμείς όμως έχουμε αλλάξει πολλά. Και στον πρώτο γύρο είχε γίνει πολύ καλό παιχνίδι, κακώς χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν περισσότερο τυχερός. Ελπίζω η τύχη αυτή τη φορά να είναι με το μέρος μας. Θέλω να πιστεύω ότι επειδή κι εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι τα πράγματα να πάνε καλά για εμάς. Είναι διαφορετικός όμως ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως είναι διαφορετική και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο ότι η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και το καλοκαίρι κάναμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση. Οι συγκυρίες των παιχνιδιών πρέπει να σε ευνοήσουν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εμάς, ενώ είχαμε δυο δοκάρια, τον Ολυμπιακό με μια φάση. Παίζουμε στο γήπεδό  μας και θέλουμε τη νίκη. Είναι καλό και από άποψη βαθμών, έχουμε και τα παιχνίδια του Κυπέλλου και θέλουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικός αγώνας για όλους μας».

Για τον Κρίστιτσιτς: «Για τον Νέναντ θα το ξαναπώ ότι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είχα δώσει το «οκ» και το καλοκαίρι και τον Δεκέμβρη. Είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμασταν, ξέρουμε την εμπειρία του. Όμως δεν είναι ακόμα στο 100%. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε τυχεροί που επειδή έχουμε συνεχόμενα παιχνίδι μπορεί να παίζει μια ο ένας, μια ο άλλος. Όλοι οι προπονητές θέλουν να έχουν τους κάλους παίκτες στην 11άδα, ειδικά στα ντέρμπι. Επειδή έχουμε παρά πολύ καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή, περιμένω όλοι να είναι στην καλύτερη κατάσταση, γιατί έχω στο μυαλό μου ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

Για Πρίγιοβιτς: «Ήταν ένας παίκτης που είχε το ιδανικό τελείωμα. Τώρα παίζει ένας άλλος διαφορετικός παίκτης, με άλλα χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει περισσότερο, έγινε πιο γρήγορος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ταχύτητα και σε πίεση χωρίς την μπάλα. Ο Άκπομ σίγουρα όμως δεν έχει τα τελειώματα του Πρίγιοβιτς».

Για τη χθεσινή ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Θα δείξει την Κυριακή, κατά πόσο μέτρησαν τα λόγια του στους παίκτες. Ο κ. Μελισσανίδης πάντα εμψυχώνει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι πιο εύκολο να φτιάξει το κλίμα της ομάδας ο ιδιοκτήτης. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται τον περίγυρο, τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω από αυτόν τον αγώνα».

Για το τι άλλαξε στους παίκτες με το 3-5-2: «Σχεδόν άλλαξε το ρόστερ. Είτε με το να μην υπολογίζονται κάποιοι παίκτες, είτε με τους τραυματισμούς που προέκυψαν, έπρεπε να βρω μια λύση Έχοντας καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή, μπορούμε να αλλάξουμε κι άλλο στην πορεία και να γίνουμε πιο επιθετικοί».

Για το αν είναι θέμα γοήτρου ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι , δεν είναι θέμα γοήτρου. Είναι οι τρεις βαθμοί, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη που κερδίζεις ακόμα περισσότερο. Μια νίκη σε ντέρμπι σου δίνει πολλά περισσότερα πράγματα από το γόητρο και τους βαθμούς. Είναι σημαντικό και για μας. Και ο ΠΑΟΚ παρότι έχει τη διαφορά κι εκείνος δεν αισθάνεται 100% σίγουρος. Οπότε είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι για μας εκκρεμεί μια διαδικασία για τους -3 βαθμούς και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X