Κρίστιτσιτς: "Περιμένω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)

Κρίστιτσιτς: "Περιμένω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δηλώνει σίγουρος για την ΑΕΚ και την ποιότητα του ρόστερ της.

Μάλιστα, δεν διστάζει να κατονομάσει, με τα μικρά τους ονόματα, συμπαίκτες του στον… δικό του χώρο ευθύνης στο κέντρο του γηπέδου, που του έχουν προξενήσει πολύ θετική εντύπωση. Εμφανίζεται ανυπόμονος για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να καταθέσει και επίσημα τα… διαπιστευτήριά του στον κόσμο της νέας του ομάδας! Τέλος, τονίζει ότι περιμένει ένα ΟΑΚΑ που να του θυμίσει το «Μαρακανά» του Βελιγραδίου στα ματς του Ερυθρού Αστέρα στο εφετινό Champions League και δεν έχει δεύτερες σκέψεις ως προς τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της περιόδου μέχρι το τέλος.

Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτά τα ματς είναι που μετράνε! Περιμένω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με στόχο να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, ακόμα και να σκοράρω αν με βοηθήσει το ματς και κυρίως να δείξω στους φιλάθλους μας το τι μπορούν να περιμένουν από εμένα. Μετράνε πολύ αυτά τα ματς, αυτά είναι που περιμένεις να ζήσεις στο ποδόσφαιρο. Με στόχο να είσαι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα σου. Ο στόχος είναι να πάμε μόνο με νίκες έτσι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και να είμαστε στα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι λιγότερο από αυτό»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X