Αυτός είναι ο Τίγκααρντ που όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο Τίγκααρντ που όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Μαντς – Κρίστοφερ Κριστόφερσεν που είχε σφυρίξει στο ντέρμπι του α’ γύρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, και τον Γενς Μάε στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ο  Μάικλ Τίγκααρντ, θα είναι ο τρίτος Δανός που θα διαιτητεύσει φέτος, στη Super League, καθώς ορίστηκε στο πρώτο ντέρμπι του β’ γύρου, αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 3/2.

Ένας διαιτητής που βγαίνει από το… ψυγείο καθώς δεν έχει σφυρίξει σε παιχνίδι τον τελευταίο μήνα. Τελευταία φορά που έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του ήταν στις 16/12 στο 1-3 της Μίντιλαντ επί της Χόρσενς για το πρωτάθλημα Δανίας.

Το συγκεκριμένο ήταν το απ’ αριθμόν 164 παιχνίδι του Τίγκααρντ στην Superliga, την πρώτη κατηγορία της Δανίας, δηλαδή. Το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη κατηγορία, ήταν στις 15/8/2010 στην αναμέτρηση της Σίλκεμποργκ με την Χόρσενς (1-2). Σε αυτά τα παιχνίδια έχει βγάλει 525 κίτρινες κάρτες (0.32 ανά αγώνα δηλαδή) και 20 κόκκινες, οι 11 από τις οποίες απευθείας.

«Καρτάκια» στη Δανία, δεν τον λες λοιπόν. Ούτε διαιτητή με ευρωπαϊκή εμπειρία  τον λες όμως…

Ο γεννημένος στις 7/6/1977 Τίγκααρντ, έγινε διεθνής ρέφερι το 2012 και τώρα είναι στην 2η κατηγορία της UEFA. Σε έξι χρόνια δηλαδή, έχει ανέβει δύο κατηγορίες.

Στο ευρωπαϊκό ενεργητικό του έχει μόλις επτά παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League. Το τελευταίο ήταν το ισόπαλο με 1-1 Ντρίτα Τζίλαν – Ντουντελάνζ στις 2/8. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι σε αυτούς τους αγώνες έχει βγάλει 31 κίτρινες και μία κόκκινη. Οι κατά μέσο όρο 0.32 κίτρινες δηλαδή στο πρωτάθλημα της Δανίας γίνονται 4.43 στο Europa League.

Ακόμη, έχει σφυρίξει σε δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro U17, τέσσερα για τα προκριματικά του Euro U19 και πέντε για προκριματική φάση του Euro U21. Έχει τέλος, ακόμη, τρεις αγώνες για το UEFA Youth League.

Παρουσία σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας δεν έχει. Ήταν 4ος όμως, στον προκριματικό του Europa League το προηγούμενο καλοκαίρι ανάμεσα σε Αστάνα και ΑΠΟΕΛ (1-0).

Συνολικά στη Δανία το κοντέρ έχει σταματήσει στους 175 αγώνες και στην Ευρώπη στους 21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X