Δίνει 114 εκατ.ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για Ράσφορντ!

Δίνει 114 εκατ.ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για Ράσφορντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν παίκτες που θα φέρουν και πάλι λάμψη στην ομάδα. Μεταγραφές που θα… ηχήσουν κι ο κρότος τους θα ακουστεί παντού. Ένας παίκτης με παρόν και μέλλον είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και  βάσει δημοσιεύματος, η «βασίλισσα» αναμένεται να τα… σκάσει για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την  «Sun» ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ως ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης. Μάλιστα, το ποσό που είναι διατεθειμένοι στη Μαδρίτη να προσφέρουν ώστε να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στα 100.000.000 λίρες (114.000.000 ευρώ).

Η εν λόγω περίπτωση όμως δεν είναι εύκολη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον… δέσουν με νέο συμβόλαιο υποσχόμενοι ότι θα του προσφέρουν το πιο παχυλό συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ρόστερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη του υπόσχεται ότι θα γίνει ο νούμερο ένα επιθετικός της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X