Μαρκόφσκι: «Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ποιότητα – Μπορούσαν να μας σκοτώσουν»

Μαρκόφσκι: «Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ποιότητα – Μπορούσαν να μας σκοτώσουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ποιότητα του υλικού της ΑΕΚ στάθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού τόνισε πως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα μπορούσαν σε 2-3 φάσεις να «σκοτώσουν» τους Βοιωτούς και να «σφραγίσουν» το «τρίποντο» αλλά δεν το έκαναν και έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι θετικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μπήκαμε με άλλη ψυχολογία και στόχο να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους. Γιατί ξέραμε ότι η ΑΕΚ με αυτό το σύστημα που παίζει τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες άμυνες, είναι πιο επικίνδυνη όταν βρίσκει χώρους. Οι παίκτες της ΑΕΚ σίγουρα έχουν ποιότητα, καταφέρανε με προσωπικές ενέργειες να μας δημιουργήσουν προβλήματα έτσι ήρθε και το γκολ. Είχε ευκαιρία η ΑΕΚ σε δύο τρεις περιπτώσεις να μας σκοτώσει και να κλειδώσει το ματς, δεν το έκανε και μας έδωσε ευκαιρία μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε και εμείς τον βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X