Η Λάρισα πήρε απουσία και ο Ολυμπιακός τη νίκη με 4-0

Η Λάρισα πήρε απουσία και ο Ολυμπιακός τη νίκη με 4-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κάτω τα χέρια έχασε η Λάρισα από τον Ολυμπιακό σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με την ομάδα της Θεσσαλίας να είναι ουσιαστικά… εξαφανισμένη και με τον Τζιανλούκα Φέστα να προκαλεί με τις επιλογές του, κάτι που εξαγρίωσε ακόμα και τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου Αλέξη Κούγια, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 4-0. Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε χατ τρικ, βρίσκοντας δίχτυα στο 16’ (πέναλτι, ανατροπή του Μιράντα από τον Σικάβκα), στο 44’ και στο 75’, ενώ το όνομά του στη λίστα των σκόρερ έγραψε και ο νεοαποκτηθείς Μασούρας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8’ και είχε δοκάρι στο 55’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Νάτχο (61’ Ανδρούτσος), Ποντένσε (50’ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Μασούρας, Γκερέρο(66’ Χασάν)
ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπάλλας (84’ Λεοζίνιο), Μπαργκάν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Σικάβκα (58’ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίβκοβιτς(46’ Ζίζιτς)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X