Με σοβαρότητα για την πρόκριση τα κορίτσια στην Αγία Παρασκευή (19:00, LIVE enwsi.gr)

Με σοβαρότητα για την πρόκριση τα κορίτσια στην Αγία Παρασκευή (19:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το …ταξίδι στον θεσμό του Κυπέλλου θέλει να συνεχίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μετά την άνετη πρόκριση επί της Καλαμάτας η “Ένωση” έχει σήμερα ένα ακόμη θεωρητικά εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει στις 19:00 την ΑΕ Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας και με νίκη θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης. Τα κορίτσια του “Δικεφάλου” έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και θέλουν με σοβαρότητα να πάρουν τη νίκη και να βρίσκονται αύριο στην κλήρωση στην οποία θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και οι 12 ομάδες της Α1 Γυναικών.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν να προκριθούν στις “16” του Κυπέλλου όπου θα μπουν στην διοργάνωση και οι ομάδες της Α1. Η σημερινή αναμέτρηση θα βοηθήσει την ΑΕΚ να παραμείνει σε εγρήγορση εν όψει και του Σαββατιάτικου δύσκολου αγώνα με τον ΖΑΟΝ στο πρωτάθλημα.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στην αποστολή του αγώνα επιλέχθηκαν οι: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Τέζα: “Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο” Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Αρετή Τέζα χαρακτήρισε το σημερινό ματς και μια καλή ευκαιρία για την ομάδα προκειμένου να παραμείνει σε εγρήγορση εν όψει του Σαββατιάτικου κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΖΑΟΝ: “Το αυριανό παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ωστόσο, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, καθώς κάθε νίκη και πρόκριση δείχνει και την δυναμική της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα θέλουμε μόνο τη νίκη αύριο και να έχουμε ρυθμό για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ για το Πρωτάθλημα το Σάββατο”.

Την Πέμπτη 31/1 και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης και στη κληρωτίδα θα μπουν οι 12 ομάδες της Volleyleague γυναικών.

Το πρόγραμμα της Β’ φάσης: Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 19.00: ΑΕ Αγ. Παρασκευής – ΑΕΚ, Διαιτητές: Χαμπιλού, Καντλή. 20.30: ΑΣ Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – ΧΑΝΘ, Διαιτητές: Κουκουμάκας, Δρανίτσας. 21.00: ΟΦΑ Απολλώνιος – Παναθηναϊκός ΑΟ, Διαιτητές: Παπαχατζής, Μεταξά. 21.00: ΜΑΣ Νέα Γενεά – ΠΑΟΚ, Διαιτητές: Τοσουνίδης, Σταυριανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X