Νίκη με Διομήδη και έφυγε για τελικό (18:00, LIVE enwsi.gr)

Νίκη με Διομήδη και έφυγε για τελικό (18:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ολοκληρώσει την αποστολή που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα θα επιδιώξει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Διομήδη στις 18:00 στη Νέα Κίο στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η “Ένωση” νίκησε με 26-16 στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ και έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Παρά το πλεονέκτημα των δέκα γκολ η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θέλει να πάρει και σήμερα τη νίκη και να προκριθεί πανηγυρικά στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2015.

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για το Άργος με στόχο να φέρει εις πέρας μια ακόμη αποστολή. Ο Νίκος Γραμματικός περιμένει να δει την ετοιμότητα του Αλέξη Αλβανού στη σημερινή τελευταία προπόνηση, καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που αποκόμισε στο ματς με τον Δούκα.

Από εκεί και πέρα η υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Ραντούλοβιτς, Συγγάρη, Μπάλαζ, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα, Μπαλάσκα.

Μπάγιος: “Θέλουμε τη νίκη, δεν κοιτάμε το πρώτο ματς”. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Γαρύφαλλος Μπάγιος, με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα θα επιδιώξει και σήμερα τη νίκη για να συνεχίσει το σερί εν όψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη: “Σήμερα θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα δυνατά παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια με τον Διομήδη, γνωρίζουμε τις δυνατότητές του, αλλά θεωρώ ότι εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα και εμείς να τον ευχαριστήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα” τόνισε στο aek.gr.

Από την μεριά του ο Στάθης Ζαμπούνης σχολίασε στο επίσημο σάιτ της ΟΧΕ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Η ομάδα θα μπει συγκεντρωμένη για να κερδίσει και να διατηρήσει τον καλό ρυθμό που έχει ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Η προϊστορία των αναμετρήσεων Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη, είναι συντριπτικά υπέρ της “Ένωσης”. Ο σημερινός θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Άργος για το συγκεκριμένο θεσμό, ενώ σε σύνολο 7 αναμετρήσεων η “Ένωση” μετρά 7 νίκες. Πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 37 τέρματα.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 Κύπελλο Ανδρών (ημιτελικά) Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΕΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας- Δημάκης) Νεάπολης 19:15, ΠΑΟΚ Βεργίνα TV- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤ3) (Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Μεϊμαρίδης- Αγγελίδης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X