Με Κρστίτσιτς βασικό, αλλά πολλά ανοιχτά ζητήματα

Με Κρστίτσιτς βασικό, αλλά πολλά ανοιχτά ζητήματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί που έχει μέσα στο 2019, αλλά δίχως κανένα ίχνος υπερβολής το πώς θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης την ομάδα του κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας δεν το γνωρίζει κανένας.

Η «Ένωση» ενδέχεται να κατέβει είτε με 3-5-2 είτε με 4-4-2. Η παρουσία του νεαρού Μπούση στην αποστολή φανερώνει πως μάλλον ο Ουζουνίδης σκέφτεται να επιλέξει τη διάταξη των τριών στην άμυνα και να έχει τον μικρό ως αλλαγή στον πάγκο.

Ο Μπάρκας αναμένεται να είναι κάτω από τα γκολοπόστ. Αν ο Ουζουνίδης αποφασίσει να ξεκουράσει τον Γκάλο, τότε στο δεξί άκρο θα πάει ο Μπακάκης και στην τριάδα της άμυνας θα είναι οι Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς με τον Χουλτ αριστερό μπακ χαφ και τον Αλεφ «κόφτη». Κρστίτσιτς και Μπακασέτας θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι με τον Πόνσε και τον Λιβάια στην επίθεση.

Σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει σε άμυνα των τεσσάρων, τότε στα μετόπισθεν θα βρίσκονται οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Χουλτ, ο Άλεφ θα είναι ο αμυντικός μέσος και μετά όλα θα κριθούν από το αν θα παίξει ρόμβο ή κλασικό 4-4-2.

Ο Κρστίτσιτς θα είναι έτσι και αλλιώς βασικός, Ο Μπακασέτας θα είναι είτε δεξιά είτε εσωτερικός μέσος με τους Πόνσε και Λιβάια στην επίθεση και ερωτηματικό το ποιος θα παίξει είτε αριστερά (με φαβορί τον Μπογέ), είτε στην κορυφή του ρόμβου.

Θέση πάντως διεκδικεί και ο Κλωναρίδης, αφού και ο Μπογέ είναι «φορτωμένος» με συνεχόμενα παιχνίδια και ο Λιβάια προέρχεται από ένα τραυματισμό που του είχε κοστίσει τη συμμετοχή στο ματς με τον Πανιώνιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X