Εγινε το πρώτο βήμα -Ενέκρινε η Περιφέρεια την μελέτη και τον προϋπολογισμό της υπογειοποίησης!

Σήμερα η κηδεία του άτυχου εργάτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και κωλυσιεργία από πλευράς επιτροπών της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα η αρμόδια οικονομική επιτροπή συνεδρίασε και ενέκρινε τόσο την μελέτη όσο και τον προϋπολογισμό του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον είναι θέμα χρόνου η προκήρυξη του διαγωνισμού. Κάτι που σημαίνει ότι απλά έγινε το πρώτο βήμα και έτσι αναμένονται τα επόμενα.

Αναλυτικά η απόφαση για την ΑΕΚ από την αρμόδια οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής:

«Έγκριση 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%). (Δ/νση Τεχνικών έργων Κεντρικού Τομέα) 8. Εισήγηση παράτασης συνολικής και τμηματικών».

Προσεχώς αναμένεται και η επίσημη απόφαση για τον διαγωνισμό ώστε να… τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή η διαδικασία, καθώς ορίστηκε την Παρασκευή νέα συνεδρίαση για να εγκριθεί η δημοσίευση του διαγωνισμού και να προχωρήσει η ανάθεση του έργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X