Αλμπάνης: «Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, χρειάζεται υπομονή»

Αλμπάνης: «Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στα κανάλια Novasports για τους λόγους που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ. Ο επιθετικός της Ενωσης δήλωσε έτοιμος, ωστόσο ανέφερε πως υπάρχει πολύς ανταγωνισμός στις μεγάλες ομάδες. Παράλληλα, μίλησε για τον Πόνσε, αλλά και τους αγώνες με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Αλμπάνη: 

Γιατί δεν παίζει: «Είχαν έναν τραυματισμό που με πήγε λίγο πίσω. Σωματικά και ψυχικά νιώθω έτοιμος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε όταν κάνεις αυτή τη μετάβαση πρέπει να έχεις την ανάλογη υπομονή».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η προηγούμενη νίκη που έκαναν ίσως να τους δίνει παραπάνω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για το 3-5-2: «Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουμε με το συγκεκριμένο σύστημα η ομάδα έχει παίξει καλά και έχει αποτελέσματα. Σίγουρα για τους επιθετικούς έχει μόνο δύο θέσεις, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι εναντίον του από τη στιγμή που φέρνει αποτελέσματα».

Για τα προσωπικά και ομαδικά κίνητρα: «Σε ένα ομαδικό άθλημα μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την αρμονία έρχονται οι επιτυχίες. Πιστεύω πως η ομάδα είναι πάνω από όλα, από κάθε προσωπική επιτυχία και εκεί πρέπει να εστιάσει ο καθένας μας».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπε και ο Χουλτ πιο πριν, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρω ότι είναι τετριμμένο, αλλά είναι και πραγματικότητα. Έχουμε εστιάσει για το αυριανό ματς και στη συνέχεια θα δούμε τι υπάρχει παρακάτω. Όταν πηγαίνεις σε ένα ντέρμπι με διαφορετικό πρεστίζ και αίγλη, πρέπει να πας προετοιμασμένος σωματικά και ψυχολογικά. Αν προέρχεσαι από στραβό αποτέλεσμα, δεν θα έχεις καλή ψυχολογία. Γι΄ αυτό πρέπει να κοιτάς το ματς που προηγείται, έτσι ώστε να μπορείς να είσαι έτοιμος για το μεγάλο ματς».

Για τον Πόνσε: «Έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα και συνεχίζει και το κάνει. Είναι ήσυχος, εργατικός και προσηλωμένος στη δουλειά του. Η εικόνα του σαν άνθρωπος αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο. Είναι αγαπητός στα αποδυτήρια, όλα τα παιδιά αισθάνονται καλά μαζί του και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X