Από 40 προσκλήσεις οι ομάδες του τελικού του Κυπέλλου

Από 40 προσκλήσεις οι ομάδες του τελικού του Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, η μία από τις τέσσερις ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός, Κύμη, Παναθηναϊκός οι άλλες τρεις) που πήραν μέρος στη συνάντηση και θα αγωνιστούν για τα ημιτελικά στις 12 και 13 του μηνός, επιβεβαιώθηκε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί αποκλειστικά με παρουσία μαθητών, ενώ κάθε φιναλίστ θα λάβει 40 ονομαστικές προσκλήσεις.

Αναλυτικά: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, η πρώτη σύσκεψη ενόψει του τελικού Κυπέλλου, με την συμμετοχή εκπροσώπων και από τις 4 ομάδες που είναι στα ημιτελικά. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο κ.Αριστοτέλης Καρακούσης. Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΕΟΚ (που ανακοινώθηκε στις 4/1/2019), ότι ο τελικός της 17ης Φεβρουαρίου να διεξαχθεί μόνο παρουσία μαθητών γυμνασίων και δημοτικών σχολίων από την Κρήτη. Στις ομάδες αναμένεται να δοθούν μόνο 40 προσκλήσεις (από τις 30 που είχαν πέρσι)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X