Σκέψεις για τετράδα με Λεβαδειακό ενόψει... ΠΑΟΚ

Σκέψεις για τετράδα με Λεβαδειακό ενόψει... ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, περνώντας και από τη Νέα Σμύρνη με τη… γνωστή συνταγή του 3-5-2 να κάνει ξανά τη δουλειά. Το σύστημα που εφαρμόζει από το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος του 2019 ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μέχρι στιγμής άκρως αποδοτικό, ωστόσο δεν αποκλείεται σε ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την Ένωση, να το δούμε να μπαίνει για λίγο στην άκρη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ άλλωστε έχει τοποθετηθεί σχετικώς στις πρόσφατες δηλώσεις του, σημειώνοντας πως η βελτίωση στην εικόνα της Ένωσης μέσα στο νέο έτος, δεν οφείλεται μόνο στη νέα τακτική. Κάτι που είναι πιθανό να… απαντηθεί άμεσα, αφού φαίνεται πως στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει η σκέψη για επιστροφή στην τετράδα στην άμυνα, από το ματς με τον Λεβαδειακό κιόλας.

Είναι πιθανό στο παιχνίδι της Τετάρτης να δούμε την ΑΕΚ να επιστρέφει σε μια παραλλαγή του 4-4-2, αφενός για να μπουν στην εξίσωση κι άλλα πρόσωπα, προκειμένου να υπάρξει μια φρεσκάδα στην ομάδα και αφετέρου, για να δοκιμαστούν επί χόρτου και κάποιες σκέψεις του Εβρίτη τεχνικού ενόψει ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που υποδέχεται η ΑΕΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική, αγωνίζεται με έναν ξεχωριστό τρόπο. Που περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι από τα άκρα. Κάτι, που ενδεχομένως να απαιτεί έναν σχηματισμό με ενισχυμένες πτέρυγες από πλευράς Ένωσης, λόγω της παρουσίας παικτών όπως ο Μάτος, ο Βιερίνια, ο Λημνιός, ο Ζαμπά.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο παιχνίδι της Τετάρτης, η ΑΕΚ να «φορέσει» ένα διαφορετικό… κοστούμι, προκειμένου ο Ουζουνίδης να δει στο αγωνιστικό χώρο και πράγματα που υπάρχουν στο μυαλό του ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X