Κορυφαίος Έλληνας τενίστας ο Τσιτσιπάς

Κορυφαίος Έλληνας τενίστας ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα κατορθώματα του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζονται. Όπως ήταν αναμενόμενο ο 20χρονος Έλληνας τενίστας μετά την εντυπωσιακή του πορεία στο Australian Open κέρδισε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο Νο12.

Φυσικά, η συγκεκριμένη θέση αποτελεί ρεκόρ για τον Έλληνα τενίστα που δεν έχει βρεθεί ποτέ ψηλότερα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να βρεθεί ακόμα ψηλότερα, αφού έχει μειώσει τη διαφορά του από την πρώτη δεκάδα. Ο “Στεφ” έχει 2805 πόντους και ο δέκατος Μάριν Τσίλιτς είναι στους 3140, ενώ ενδιάμεσα τους βρίσκεται ο Κάρεν Χατσένοβ που έχει 2.880.

Την ίδια ώρα ο 20χρονος τενίστας έγινε και επίσημα ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών. Πριν από ενάμιση χρόνο βρέθηκε στο Νο 108 ξεπερνώντας το ρεκόρ του Κωνσταντίνου Οικονομίδη που είχε φτάσει μέχρι το Νο 112 στις 5/2/2007. Ο επόμενος στόχος του Έλληνα τενίστα ήταν η Λένα Δανιηλίδου που είχε φτάσει μέχρι το Νο14 στις 12 Μαΐου του 2003! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε και αυτό τον “σκόπελο” φτάνοντας στο Νο12.

Από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη είχε και εκείνη άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε έξι θέσεις φτάνοντας στο Νο37 και δείχνει να στοχεύει ακόμα ψηλότερα μέσα στη σεζόν.

Αν μη τι άλλο οι δύο Έλληνες τενίστες εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στα κορτς και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X